Spelen
Sporten
Bewegen
Contact

Inmeten speelvoorzieningen

Door middel van hoogwaardige GPS ontvangers kunnen we voor u de speeltoestellen, veiligheidsondergronden en overige objecten met een nauwkeurigheid van 10-50 cm inmeten. De meetgegevens kunnen worden opgenomen in ABSweb, waar de gegevens doormiddel van Google Maps inzichtelijk worden gemaakt. Dit biedt een duidelijk overzicht van waar de speelplekken zich in de gemeente bevinden.

Met behulp van deze werkwijze is het mogelijk om naast locatiegegevens ook andere informatie over speelplekken en -toestellen te tonen. Op basis van deze inmetingen kunnen de objecten digitaal worden toegevoegd aan de Grootschalige Basiskaart Nederland (GBKN) of de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT), waar op een eenduidige manier de ligging van alle fysieke objecten zoals gebouwen, wegen, water, spoorlijnen maar ook van speeltoestellen en overige objecten is geregistreerd.

Wilt u uw speelplekken en speeltoestellen ook laten inmeten? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ABSweb én de app, of naar de mogelijkheden van het in kaart brengen in Google Maps? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.