. . . Het plan voor beter spelen Contact
036 523 61 27

Speeltuin Het Zonnestraaltje

Spelen in een avonturen-speeltuin.

Bekijk foto's

In het kinderrijke Leiden ligt Speeltuin Het Zonnestraaltje. Samen met de kinderen uit de buurt is tijdens een kinderinspraak gekozen voor een avonturen thema.

Dichtbij het terras ligt het speelgedeelte voor de kleintjes, met een zand-waterspel en een fantasiehoek met huisjes en houten speelmuren. Natuurlijk is kunnen alle leeftijden naar hartenlust bewegen: schommelen, draaien, wippen en zwieren aan de kabelbaan. Bij de echte vuurplaats worden spannende verhalen verteld tijdens het jaarlijkse speeltuin-kampeerfestijn. Als klap op de vuurpijl is voor deze speeltuin speciaal een groot avonturentoestel ontworpen met een stralende zon er bovenop!

Op één van de tekeningen van de kinderen stond een schetsje met een wens voor een spannend en avontuurlijk toestel. Deze wens heeft is vertaald in een avontuurlijk klim- en klautercircuit wat in samenwerking met Spereco BV uitgewerkt is en gerealiseerd. Bovenop het toestel staat een mooie gele zon die tussen de bomen door schittert. De touwen die van bovenaf het toestel naar beneden lopen zijn als zonnestralen.

Niets missen van Speelplan? Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Aanmelden