. . . Het plan voor beter spelen Contact
036 523 61 27

Speelruimtebeleid en beheer

Wat komt er allemaal kijken bij het aanleggen van een speelplek op een bepaalde locatie? Hoe betrek je omwonenden bij inrichting, beheer en onderhoud van een speelplek? Het zijn vragen waar elke beleidsmaker en speelruimtebeheerder mee te maken heeft.
 
Voor het downloaden van onze prijslijst en het aanmeldformulier, scroll naar beneden naar het einde van deze pagina.

Deze cursus is bedoeld voor medewerkers die zich vanuit diverse achtergronden bezighouden met speelruimtebeleid en beheer. 

Tijdens deze cursus worden verschillende onderwerpen behandeld waarmee onze cursisten te maken krijgen. Zo wordt aandacht besteed aan de actuele onderwerpen burgerparticipatie en -initiatieven en de invloed daarbij van wetgeving en aansprakelijkheid.

Het ontwerpen en inrichten van speelruimte komt aan de orde, met speciale aandacht voor natuurlijk spelen. Ook wordt aandacht geschonken aan het materiaalonderhoud en de bijkomende financiële kant van beheer en onderhoud. Ook wordt de toenemende aandacht voor informele speelruimte besproken, want kinderen spelen overal!

Cursusduur: 1 dag

Cursusdata 2018

In het onderstaande overzicht staan de nu ingeplande cursusdata. Deze lijst zal continu worden aangevuld.


2e helft 2018 Cursus: data en regio*

Sept

Okt

Nov

Dec

Speelruimtebeleid en Beheer


10 oktober regio zuid / west Nederland - locatie Bodegraven-Reeuwijk* Wij verzorgen onze cursussen graag op locaties van cursisten, hierbij houden we rekening met deelnemers uit dezelfde regio's. Zo worden reistijden beperkt. De uiteindelijke keuze voor een regio em locatie is afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Indien gewenst kunnen onze cursussen ook  op uw bedrijfslocatie (incompany) gegeven worden.

Niets missen van Speelplan? Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Aanmelden