Spelen
Sporten
Bewegen
Contact

Cursussen in veiligheid, beleid en beheer

Spelen is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen, waardoor in iedere gemeente voldoende veilige speelruimte moet zijn. Als u betrokken bent bij spelen als beheerder, beleidsmedewerker, inspecteur of welke manier dan ook, willen we graag onze kennis met u delen.

Meld je aan voor onze cursus nieuwsbrief!

Natuurlijk Spelen

Ravotten in het groen is steeds populairder. In een halve dag leert u alles over de mogelijkheden en de toegevoegde waarde van natuurlijk spelen, met extra aandacht voor de veiligheid en goed beheer.

Inspectiewaaier

De nieuwe inspectiewaaier 2022 is uit. Hier vind je handige tips waar je op moet letten tijdens het inspecteren van speeltoestellen.

Speelruimtebeleid

Een ééndaagse cursus die ingaat op het beleid, participatie en onderzoek naar speelruimte.

Opfriscursus

Deze cursus behandelt de laatste ontwikkelingen rondom de veiligheid van speelvoorzieningen.

Cursus Op Maat

Speelplan organiseert cursussen op maat over een door u gekozen onderwerp binnen de wereld van speelruimte.

Inspecteur Spelen Basis

Door een combinatie van theorie en praktijk leert u binnen een dag de basis van wet- en regelgeving omtrent spelen. Als resultaat kunt u onveilige situaties signaleren en visuele inspecties uitvoeren.

Inspecteur Spelen 1 en 2 ster

In vijf dagen leert u de wet- en regelgeving volgens het WAS, met inbegrip van de nieuwste normen voor spelen, risicomanagement en natuurlijk spelen. Ideaal als u controles of inspecties in uw takenpakket heeft! Ook zullen wij tijdens de 5 daagse cursus uw kennis en voortgang testen d.m.v. een online toets.

Examenvoorbereiding Inspecteur Spelen 1 en 2 ster

In één dag passeren de belangrijkste onderwerpen uit het SVS examen de revue. De manier van examineren wordt toegelicht en u maakt (en bespreekt) een proefexamen.