Spelen
Sporten
Bewegen
Contact

Certificaten

Certificaten

Om onze kwaliteit als advies-, ontwerp- en inspectiebureau te waarborgen, worden de werkprocessen van Speelplan jaarlijks getoetst en gecertificeerd. Zo is Speelplan in het bezit van een ISO certificaat en voeldoen wij aan de Co2-prestatieladder, niveau 5. Onze inspecteurs hebben een SVS registratie.
Bekijk hieronder de certificaten van Speelplan.

ISO

Een ISO certificering maakt aantoonbaar dat onze organisatie in staat is processen, producten en diensten continu te evalueren en te verbeteren.

SVS registraties

De Stichting Veilig Spelen (SVS)heeft als doel de kwaliteit van inspecteurs en veiligheid van speeltoestellen op openbare gelegenheden te verhogen en te toetsen. Dit doen zij door onder andere examens af te nemen en gediplomeerden te registreren. 
Al onze inspecteurs zijn SVS geregistreerd zodat u er zeker van bent dat uw inspecties van het hoogste niveau zijn. 

VOL VCA Certificaten

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. wij hebben kennis over veiligheid, gezondheid en milieu en kunnen deze kennis toepassen. Zo vergroten wij de veiligheid van al onze medewerkers. 

Co2 prestatieladder

De CO2 -Prestatieladder is hét duurzaamheidsinstrument van Nederland dat bedrijven en overheden helpt bij het reduceren van CO2. Binnen de bedrijfsvoering, in projecten én in de keten. Sinds januari 2021 is Speelplan gecertificeerd volgens de Co2-prestatieladder op niveau 5. Dit houdt in dat wij niet alleen bezig zijn om onze eigen Co2-uitstoor te verminderen, maar ook kijken naar de Co2 uitstoot van onze ketenpartners en hierin bewuste keuzes maken met wie wij samenwerken.