Spelen
Sporten
Bewegen
Contact

Speelplan geeft Workshop op NEN Symposium 'Nieuwe normenreeks voor speeltoestellen'

Op 22 november vindt in de Caballero-fabriek in Den Haag een symposium plaats naar aanleiding van de herziene normenreeks voor speeltoestellen: NEN-EN 1176 'Speeltoestellen en bodemoppervlakken van speeltoestellen'. Tijdens dit symposium worden de punten behandeld die veranderen ten opzichte van de huidige norm. De nieuwe normen worden naar het Nederlands vertaald en zijn vanaf november 2017 beschikbaar.

Workshop Casestudy Inspectie

Speelplan is lid van de Normcommissie Speeltoestellen en op die manier betrokken bij dit symposium. Speelplan geeft tijdens dit symposium een workshop samen met TÜV Nederland, ook lid van deze Normcommissie. Tijdens de workshop Casestudy Inspectie gaan Walid Rahman (Speelplan) en Walter Verbaarschot (TÜV Nederland) met behulp van voorbeelden in op het inspecteren in de praktijk. Waar wordt op gelet tijdens een veiligheidsinspectie? Hoe ga ik in het veld om met de aanpassingen in de norm? Welke aandacht geeft een inspecteur aan het beheerproces? Tijdens en interactieve workshop kunnen de deelnemers meedenken over hoe zij deze praktijkvoorbeelden zouden aanpakken.

De informatie uit de nieuwe norm zal ook een plek krijgen in de cursussen van Speelplan, waarin wij duidelijk bespreken op welke punten de norm is veranderd en hoe je daar in het veld mee om moet gaan. 

Aanmelden voor 22 nov?

U kunt zich aanmelden voor dit Symposium via de website van de NEN. Klik hier voor meer informatie over het symposium en de mogelijkheid tot aanmelden. 

Wij zien u graag op 22 november bij onze workshop of bij onze stand op de informatiemarkt!