Spelen
Sporten
Bewegen
Contact

Viktor versterkt het Ontwerpteam


Mijn naam is Viktor Groen en sinds april 2016 werk ik voor Speelplan. In 2015 ben ik afgestudeerd als landschapsontwerper aan Hogeschool Van Hall Larenstein. Het vak van landschapsontwerper is heel breed en des te leuker is het om bij Speelplan te werken.
Hier kan ik namelijk mijn kennis van ontwerpen en mijn ervaring met het spelende kind bij de Scouting combineren. Als leidinggevende bij de Scouting weet ik als geen ander hoe belangrijk het is voor de ontwikkeling van kinderen om samen te kunnen spelen in een avontuurlijke en veilige omgeving. 

Door het drukke leven van tegenwoordig is het niet altijd vanzelfsprekend dat kinderen  buiten spelen. De uitdaging is om ervoor te zorgen dat kinderen geprikkeld worden om naar buiten te gaan en daar samen met anderen buiten spelen. Dat vraagt om prikkelende speelplekken vol uitdaging waar plezier voorop staat.

Bij Speelpan zal ik me daarom hoofdzakelijk richten op het ontwerpen van de speelruimte. Daarnaast zal ik allerhande werkzaamheden verrichten die van belang zijn voor het ontwerpproces. Zo bezoek ik speelplekken om foto’s te maken en toestellen in te meten en maak ik technische uitwerkingen. Verder start in binnenkort met de cursus tot veiligheidsinspecteur, wat mij een spin in het web maakt.