Spelen
Sporten
Bewegen
Contact

Speelplan en DCTT naar de Efteling

 

Het jaarlijkse zomeruitje van Speelplan en DCTT stond afgelopen 1 juli weer op het programma. Omdat spelen één van de belangrijkste onderwerpen is in het werk van Speelplan en DCTT, zijn wij met alle collega’s naar de Efteling geweest. En daar kom je als professional op het gebied van spelen wel aan je trekken!

De dag startte op een speciale manier: de manager Veiligheid van de Efteling gaf een presentatie over de visie van de Efteling op dit onderwerp. Natuurlijk worden de attracties van de Efteling goed en streng gecontroleerd. Maar ook de speeltoestellen krijgen de aandacht. En het gaat niet alleen om de speeltoestellen in het pretpark. Met de toename van vakantie-accommodaties rondom het pretpark, nemen ook het aantal speeltoestellen toe. De verantwoordelijke inspecteur van de Efteling heeft daarom ook vorig jaar bij Speelplan een 5-daagse cursus over veiligheid gevolgd.

Na deze interessante presentatie heeft het team van Speelplan en DCTT zich de hele dag vermaakt in alle attracties. Dit pretpark voelt als één grote speeltuin!