Spelen
Sporten
Bewegen
Contact

 

 

 


Nu mogelijk: digitaal beheer van sport- en inrichtingsmaterialen


Data Control Transponder Technology levert al jaren een aantoonbaar beheersysteem (ABS) voor het vastleggen van werkprocessen en beheerresultaten. Door de nieuwe samenwerking met W&H Sports is het nu mogelijk sport- en inrichtingsmaterialen digitaal te beheren.

                 


Niets is vervelender dan wanneer zaken niet goed en duidelijk in kaart kunnen worden gebracht en je daardoor met hoge kosten te maken krijgt door onverwachte reparaties en/of vervanging van sport- en inrichtingsmaterialen. Met het ABS kunnen alle geplande onderhoudsacties, documenten, visuele inspecties en reparaties gestructureerd en up-to-date worden gehouden. Alle sport- en inrichtingsmaterialen en locaties worden geïdentificeerd door middel van een codering, een transponder (chip) of met GPS ingemeten x- en y-coördinaten. De sport- en inrichtingsmaterialen worden opgenomen in ABSweb waarna actuele onderhouds- of beheergegevens direct en in het veld geraadpleegd en aangepast kunnen worden. De gebruiker wordt via ABSweb of de ABSapp (voor smartphones) met een eenvoudig stappenplan door de benodigde handelingen geleid.

Een unieke code
Door middel van een eigen, unieke code heb je toegang tot alle relevante data in ABS en kunnen vervolgens waardevolle overzichten gegenereerd worden die als basis kunnen dienen voor begrotingen, beheer- of beleidsplannen met betrekking tot de sportaccommodatie. Daarnaast geeft ABS de mogelijkheid om naast rapportages ook werkbonnen te genereren voor leveranciers, aannemers, et cetera. De relevante data worden buiten ingevoerd en zijn direct via internet op kantoor beschikbaar.

Veiligheid
Naast de praktische functionaliteit van het systeem speelt het ook in op het vergroten van de veiligheid van sportaccommodaties. Door regelmatige zichtcontroles kunnen eventuele gebreken tijdig worden gesignaleerd en worden doorgegeven. Ook is het mogelijk om onderhoud in te plannen zodat sport- en inrichtingsmaterialen altijd in optimale conditie verkeren.