Spelen
Sporten
Bewegen
Contact

Realisatie Speelwerken Almere

Speelwerken zijn speciale plekken door heel Nederland, waar iedereen samen kan bewegen en spelen! Bijzondere speeltuinen die speciaal ontworpen zijn om kinderen en hun (groot) ouders in beweging te krijgen. Speelwerken is een initiatief van Voltaren.

De eerste locatie van Speelwerken wordt gerealiseerd in de gemeente Almere en is ontwikkeld is samenwerking met de gemeente, lokale basisscholen en Speelplan. Speelplan heeft het plan gemaakt, wat is gebaseerd op tekeningen van kinderen van basisscholen K.B.S. De Goede Herder en De Tjasker.

Realisatie in volle gang!

Speelwerken Almere is te vinden op de Speelweide Genevestraat in Almere-Buiten. Half september is HvR Speeltotaal gestart met de bouw en heeft daarbij hulp gekregen van ambassadrice Tineke Schouten en een enthousiast team van vrijwilligers. Op 27 september wordt deze unieke speellocatie door Tineke Schouten geopend.

Het is de bedoeling dat er door heel Nederland deze bijzonder speel- en beweegtuinen worden plaatsen. Zodat het plezier van bewegen voor jong en oud overal een plek heeft.

Meer informatie is te vinden op: www.speelwerken.nl.