Spelen
Sporten
Bewegen
Contact

Lezing ‘Speelruimte in kaart: meer plaatjes, minder praatjes!’ op DOR 2017

Speelplan staat zoals elk jaar op de Dag van Openbare Ruimte. Naast een bezoek aan onze stand, nodigen wij u graag uit voor een lezing. Op donderdag 28 september om houdt Arie Stobbe, stedenbouwkundige bij Speelplan, een lezing over de rol van  interactieve kaarten bij het opstellen speelruimte beheer- en beleidsplannen en in communicatie met bewoners.

Hieronder is een korte samenvatting te vinden van de lezing.

‘Speelruimte in kaart: meer plaatjes, minder praatjes!’

Met ABSweb is het mogelijk om 'harde' beheergegevens zoals object- en locatiedata inzichtelijk te vertalen naar publieksvriendelijke online kaarten. In een beknopte presentatie laat Speelplan zien welke mogelijkheden interactieve speelruimtekaarten bieden als basis voor beheer- en beleidsplannen en participatie met bewoners.

Speelplan en DCTT hebben met de doorontwikkeling van ABSweb de handen ineen geslagen om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van dataverzameling in de openbare ruimte. Voor het verkrijgen van inzicht in uitvoeringsplanningen, kwaliteit en beleidsvisies op het gebied van openbare speelruimte, bieden publieksvriendelijke en interactieve speelruimtekaarten een overzichtelijke oplossing. Voor de gemeente zelf en voor online en offline participatie met bewoners. Door koppeling met het ABS beheersysteem is de informatie altijd makkelijk oproepbaar en actueel.

Deze lezing vindt plaats op 28 september om 13:30 uur in zaal Juliana 4.

Nog niet aangemeld?

De toegang tot de beurs is gratis, maar u dient zich wel aan te melden. Aanmelden kunt u doen op de website van de beurs: klik hier om naar de aanmeldpagina te gaan. Na registratie ontvang u automatisch per email uw gratis toegangsbewijs.

Wij zien u graag op 27 of 28 september op onze stand 3.2.08. Tot dan!