Spelen
Sporten
Bewegen
Contact

Cursus-update: examenvoorbereidingsdagen 17 oktober of 11 december

Ben u van plan zich in te schrijven voor één van de SVS-examens op 24 oktober of 12 december? Speelplan nodigt u dan graag uit om deel te nemen aan een examenvoorbereidingsdag, die u, zoals de naam al uitlegt, voorbereidt op het examen.

Deze examenvoorbereidingsdag is speciaal samengesteld voor het examen SVS-Inspecteur Spelen-1 ster en het examen SVS Inspecteur Spelen 2-ster. Tijdens deze dag wordt de wijze van examineren toegelicht. Tevens worden de belangrijkste onderwerpen uit de stof nogmaals behandeld. Ook staat er een proefexamen op het programma waarvan de resultaten met de groep worden besproken.

De examenvoorbereidingsdagen zijn bewust gepland kort voor het plaatsvinden van het examen, zodat de stof nog vers in het geheugen zit. De volgende dagen zijn ingepland: 

Datum examenvoorbereidingsdag

Datum SVS examen 

17 oktober 

24 oktober

11 december

12 december


Aanmelden

Voor meer informatie over het aanmelden voor de examenvoorbereidingsdag, klik hier voor meer informatie op onze website of neem contact op met ons kantoor.

U dient zich wel apart aan te melden voor het examen via de website van de SVS (Stichting Veilig Spelen): klik hier om naar de aanmeldpagina te gaan voor het examen.