Spelen
Sporten
Bewegen
Contact

Lezing ‘De 3% speelruimtenorm terug bij af?’

Ook dit jaar staat Speelplan - samen met zusterbedrijf Data Control Transponder Technology - op de Dag van de Openbare Ruimte. De beurs vindt plaats in Houten op 7 en 8 oktober 2015. Tijdens uw beursbezoek kunt u als bezoeker kiezen uit een reeks interessante presentaties. Speelplan geeft op woensdag 7 oktober as. om 14:00 uur in de Berkenzaal de presentatie ‘De 3% speelruimtenorm terug bij af?’.

In 2006 werd de 3% speelruimtenorm geïntroduceerd door de NUSO is samenwerking met Jantje Beton. De belangrijkste doelstelling van deze normering was dat 3% van de bebouwde omgeving gereserveerd moest worden voor speelruimte. We zijn bijna 10 jaar verder en de vraag is wat er is bereikt. Speelplan ervaart in  de praktijk dat er winst is behaald maar ziet ook diverse knelpunten in de uitvoering. Zijn we met de normering terug bij af of moet er gekozen worden voor een andere benadering? In deze lezing geeft Speelplan een vernieuwend inzicht op de toekomstige ontwikkelingen.

De toegang tot de beurs alsmede het bijwonen van een presentatie is gratis. Wel dient u zich aan te melden voor het bijwonen van de presentatie. Tijdens het registreren voor uw beurstoegangsbewijs komt u automatisch langs de pagina waarop u zich ook kunt aanmelden voor de sessies. Aanmelden kunt u doen op de website van de beurs, via deze link. Na registratie ontvang u automatisch per email uw gratis toegangsbewijs.

U bent van harte welkom bij onze stand in Hal 2, nummer 2.093. Wij ontvangen u graag op 7 of 8 oktober in Houten. Tot dan!