. . . Het plan voor beter spelen Contact
036 523 61 27

Veiligheidsinspectie speelruimte

Kinderen zoeken in hun spel altijd de grenzen op. Hun veiligheid mag echter niet in het geding zijn. Speelplan staat voor een veilige speelruimte met een aanvaardbaar risico.
Veiligheidsinspectie Speelruimte door Speelplan

Speelplan inspecteert jaarlijks ruim 50.000 speeltoestellen en -ondergronden met als doel onveilige situaties tijdig te signaleren en vast te leggen. Wij geven daarbij altijd advies voor het herstellen van onveilige situaties.

Wij verzorgen operationele inspecties, grote veiligheidsinspecties en opleveringsinspecties. Ook geven wij advies bij het herstel van onveilige situaties. Naast het uitvoeren van inspecties met het eigen Aantoonbaar Beheer Systeem (ABS) kunnen onze inspecteurs ook met andere digitale beheersystemen uit de voeten.

Ons kwaliteitsmanagementsysteem (inspectiemethodiek) is door de NVWA erkend als goed werkend zelfcontrolesysteem. Speelplan is lid van de NEN-commissie Speeltoestellen en is dus op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid. De inspecteurs van Speelplan zijn opgenomen in het register ‘Inspecteur Spelen 2-ster’ van de Stichting Veilig Spelen (SVS).

Voor een overzicht van onze inspectie klanten, vink dan inspecties aan in onze referentiekaart of bekijk het onderstaande overzicht.

Niets missen van Speelplan? Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Aanmelden