. . . Het plan voor beter spelen Contact
036 523 61 27

Inspecteur Spelen 1 en 2 ster

Deze cursus gaat uitvoerig in op wet- en regelgeving volgens het WAS en relevante normen (NEN-EN 1176, 1177 en 14974), maar ook op risicomanagement en natuurlijk spelen.

Voor het downloaden van onze prijslijst en het aanmeldformulier, scroll naar beneden naar het einde van deze pagina.

Geschikt voor beheerders en inspecteurs, met controles en regelmatige inspecties van speelvoorzieningen in hun takenpakket. De cursus gaat uitvoerig in op wet- en regelgeving volgens het WAS en relevante normen (NEN-EN 1176, 1177 en 14974), risicomanagement en natuurlijk spelen. De nieuwe normdelen die nu van kracht zijn, zijn verwerkt in deze cursus. 

De cursusleider van Speelplan legt zijn theorie graag uit in de praktijk. De cursus vindt daarom deels plaats in het veld. U ontvangt na het volgen van de cursus een bewijs van deelname, een cursusinformatiemap (handboek) en onze nieuwe inspectiewaaier.

Na afronding van deze cursus kan men deelnemen aan het examen SVS Inspecteur Spelen 1 of 2 ster. De cursist dient zich wel apart aan te melden voor het examen. Klik hier om u aan te melden via website van de SVS (Stichting Veilig Spelen). De kosten voor het examen en alle communicatie verloopt via SVS.

Om goed voorbereid te zijn op het examen kan na het volgen van deze cursus worden deelgenomen aan de aanvullende examenvoorbereidingsdag. Deze examentraining (1 dag) verloopt via Speelplan BV.

Cursusduur: 5 dagen (niet aaneengesloten maar verdeeld over circa 4 weken)

Impressie van de cursus

 

Cursusdata 2018

In het onderstaande overzicht staan de nu ingeplande cursusdata. Deze lijst zal continu worden aangevuld. 2e helft 2018

Cursus: data en regio*

Sept

Okt

Nov

Dec

Januari 2019Februari 2019

Inspecteur Spelen 

1 en 2 ster 

6 sept, regio Rotterdam


2 okt, regio Oost start locatie Almere

6 nov, regio Rotterdam

 

15 nov; regio NH / Friesland5 februari regio Rotterdam

* Wij verzorgen onze cursussen graag op locaties van cursisten, hierbij houden we rekening met deelnemers uit dezelfde regio's. Zo worden reistijden beperkt. De uiteindelijke keuze voor een regio em locatie is afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Indien gewenst kunnen onze cursussen ook  op uw bedrijfslocatie (incompany) gegeven worden.

Voor de cursus Inspecteur Spelen 1 of 2 ster betreffen de genoemde data de 1ste cursusdagen, overige cursusdagen worden in overleg ingepland. Deze 5 dagen zijn niet aaneengesloten, maar worden verspreid over circa 4 weken. 

Niets missen van Speelplan? Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Aanmelden