. . . Het plan voor beter spelen Contact
036 523 61 27

Inmeten Speelvoorzieningen

Speelplan kan voor u uw speelvoorzieningen en andere objecten in de buitenruimte inmeten. Wij werken met een hoogwaardige GPS ontvanger die het mogelijk maakt om speeltoestellen, veiligheidondergronden en overige objecten tussen 50cm en 10cm nauwkeurig te kunnen inmeten.

Inmeten speelvoorzieningen

De meetgegevens kunnen worden opgenomen in ABS Spelen (het beheersysteem voor speeltoestellen van onze partner Data Control Transponder Technology). De gegevens worden tevens inzichtelijk gemaakt op kaart doormiddel van Google Maps. Dit biedt voor de beheerder een duidelijk overzicht waar zich in de gemeente speelplekken bevinden.

Met behulp van deze werkwijze is het mogelijk om naast locatiegegevens ook andere informatie over de speelplek en de speeltoestellen te tonen.Op basis van de inmeting kunnen de objecten digitaal worden toegevoegd aan de Grootschalige Basiskaart Nederland (GBKN) of de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT). De BGT is de opvolger van het GBKN en wordt dé gedetailleerde grootschalige basiskaart (digitale kaart) van heel Nederland, waarin op een eenduidige manier de ligging van alle fysieke objecten zoals gebouwen, wegen, water, spoorlijnen maar ook van speeltoestellen en overige objecten is geregistreerd.

Wilt u uw speelplekken en speeltoestellen ook laten inmeten? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de koppeling naar ABS Spelen en de mogelijkheden van het in kaart brengen in Google Maps? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Niets missen van Speelplan? Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Aanmelden