. . . Het plan voor beter spelen Contact
036 523 61 27

Gemeente Woerden

Woerden kent vele speelplekken die door Speelplan zijn ontworpen. 

Vijf projecten worden met u gedeeld: 

 

  • Bergstraat: een brede doorgang van de ene naar de andere straat is opgeleukt met speelaanleidingen. Een lange speelse lijn van verschillende kleuren en vormen, verbind o.a. een knippertegel, een 'Spaghetti' en een hinkelpad. 

 

  • Luxemburglaan: een combinatie van sporten, spelen, meer uitdaging en meer kleur. Het aanpassen van een bestaand toestel (enkele schommel eraf, vanwege een nieuwe dubbele schommel) zorgt ervoor dat deze weer 'nieuw' is en langer mee kan. 

 

  • Primalastraat: ook hier was een nieuwe frisse uitstraling gewenst. Samen met bewoners is een ontwerp ontstaan met enkele toestellen, gekleurd kunstgras, gekleurde lijnen en gekleurde poefs.

 

  • Oudeland: de speelplek, gelegen op een binnenterrein in Harmelen, was aan vernieuwing toe. Meer uitdaging en beweging werd gevonden in veel spannende speelfuncties en lijnen op de bestrating, waarbij de 0-6 jarigen een eigen gedeelte kregen en zo ook de kinderen van 7-12 jaar maar deze plekken toch werden verbonden. 

 

  • Anthonie van Dijckstraat: een combinatie van natuurlijk spel en toestellen, met o.a. boomstammen, speelkeien, stappaaltjes en een palenbos. 

Niets missen van Speelplan? Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Aanmelden