. . . Het plan voor beter spelen Contact
036 523 61 27

Speelplekken gemeente Lisse

Ook in Lisse heeft Speelplan meegeholpen aan het verbeteren van de speelkwaliteit. 

Vijf projecten worden met u gedeeld: 

 

  • Botterstraat: de oorspronkelijke speelplek werd opgegeven waardoor er plek kwam voor informeel spel, een speelse inrichting van openbare ruimte zonder toestellen te gebruiken. Op dit pleintje is een verkeersroute aangelegd, met in in het midden poefs om op te zitten of te springen en om het voetballen tegen te gaan. 

 

  • Centaurstraat: een leuke speelplek met drie halve cirkels van betonnen palissaden, hierin oranje kunstgrascirkels en groen kunstgras in het midden. De robinia-houten toestellen zorgen voor veel verschillende speelfuncties, zoals glijden, duikelen, klimmen en schommelen. 

 

  • Randmeerstraat: wederom een voorbeeld van een informele speelplek, waarbij o.a. gekleurde heuvels en enkele van zand een saai pleintje bespeelbaar maken. 

 

  • Voerman: een plek met sport en spel, zowel een basketbalpleintje als een cirkel van verlijmde rubbersnippers met hierop enkele robinia-houten toestellen. 

 

  • Waterman: een speelplek in een natuurlijke stijl, met robinia-houten toestellen en een heuvel van verlijmde rubbersnippers met een kruipbuis erdoorheen. 

Niets missen van Speelplan? Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Aanmelden