. . . Het plan voor beter spelen Contact
036 523 61 27

Gemeente Leidschendam-Voorburg

Speelplan heeft meerdere openbare speelplekken in de gemeente Leidschendam. Wij willen u graag de leukste 6 speelplekken laten zien.


Parkweg

de speelplek 'Forum Hadriani' in het park bij het landhuis 'Vreugd en Rust in Voorburg is gemaakt op basis van de wensen tijdens de druk bezochte kinderinspraak. De speelplek is een Romeins fort en de houten palissaden vormen verschillende kamers waarin de speeltoestellen staan.  

Groot Zijdepark

een natuurlijke en avontuurlijke speelplek binnen het gerenoveerde park, met een balanceerroute, een pontje tussen de twee eilandjes en twee spannende wateroversteken. Een uitdagende plek voor kinderen tot ongeveer 12 jaar.    

Van Horvettestraat

een speelplek met een hint naar 'natuurlijk' spel met robinia-houten toestellen (met rode accenten), speelkeien en valondergronden van zand en verlijmde rubbersnippers. 

Broekweg

Een kleine speelplek gelegen langs het spoor, met wederom een waterthema. Deze speelplek heeft vele speelfuncties en de aanlegsteigeren kleuren/ figuren in het kunstgras geven nog meer aanleiding tot spel.

Damstraat

Van Velthuyzenstraat

Niets missen van Speelplan? Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Aanmelden