. . . Het plan voor beter spelen Contact
036 523 61 27

Examenvoorbereidingsdag Inspecteur Spelen 1 en 2 ster

Om goed voorbereid te zijn op het examen SVS Inspecteur Spelen 1 of 2 ster biedt Speelplan, enkele dagen voor het geplande examen, een examenvoorbereidingsdag aan.

Voor het downloaden van onze prijslijst en het aanmeldformulier, scroll naar beneden naar het einde van deze pagina.

Sinds 2018 is de wijze van examineren gewijzigd. Het examen bij SVS kan nu door 2 kandidaten tegelijkertijd worden afgelegd, waar er dit voorheen meer waren.  Tevens dient de cursist zelf zorg te dragen voor de norm. Meer informatie over de wijze van examinering kunt u terugvinden op de website van Stichting Veilig Spelen.

Tijdens deze dag wordt de wijze van examineren toegelicht. Tevens worden de belangrijkste onderwerpen uit de stof nogmaals behandeld. Ook staat er een proefexamen op het programma waarvan de resultaten met de groep worden besproken.

De cursist dient zich wel apart aan te melden voor het examen. Klik hier om u aan te melden via website van de SVS (Stichting Veilig Spelen). Alle kosten en communicatie betreffende het examen verloopt via SVS.

Cursusduur: 1 dag

Cursusdata 2018

In het onderstaande overzicht staan de nu ingeplande cursusdata. Deze lijst zal continu worden aangevuld. 2e helft 2018 Cursus: data en regio*

Sept

Okt

Nov

Dec

Januari 2019

Examen voorbereidingsdag 

1 en 2 ster
13 dec, locatie Almere

15 januari 2019

* Wij verzorgen onze cursussen graag op locaties van cursisten, hierbij houden we rekening met deelnemers uit dezelfde regio's. Zo worden reistijden beperkt. De uiteindelijke keuze voor een regio em locatie is afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Indien gewenst kunnen onze cursussen ook  op uw bedrijfslocatie (incompany) gegeven worden.


Niets missen van Speelplan? Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Aanmelden