Spelen
Sporten
Bewegen
Contact

Vanwege het huidige Coronavirus zijn wij genoodzaakt alle cursusdata tot en met juni 2020 te laten vervallen. Bent u geïnteresseerd in onze cursussen en wilt u zich inschrijven, dat kan. Geef uw voorkeur op vanaf september 2020. Dan hopen wij onze cursussen weer te mogen verzorgen. Onze excuses voor het ongemak. 

Opfriscursus 

Deze cursus is bedoeld voor de professional, die zijn bestaande kennis betreffende de veiligheid van speelvoorzieningen wil opfrissen. In 2020 zullen de volgende onderwerpen aanbod komen:

  • Nieuwe norm draaitoestellen (nen-en 1176-5:2019)
  • Nieuwe norm skatetoestellen (nen-en 14974:2019)
  • Nieuwe norm luchtkussens (nen-en 14960:2019)
  • Wijzigingen nen-en 1177
  • Actualiteiten (PAK’s, PFAS, Omgevingswet, Samenspeelakkoord)


Daarnaast is er tijdens deze cursusdag ruimte voor de cursisten om hun eigen onderwerpen (uit de praktijk) in te brengen met betrekking tot onderhoud en inspectie van speeltoestellen.

Praktische informatie

Tijdens deze één dag durende cursus legt cursusleider zijn theorie graag uit in de praktijk. De cursus vindt daarom deels plaats bij ons in de cursusruimte (Almere) en deels in het veld. Indien wenselijk verzorgen wij onze cursussen ook graag op locaties van cursisten, om de reistijden te beperken, houden we rekening met deelnemers uit dezelfde regio.


Onderaan deze pagina kunt u zich aanmelden. Klik hier voor de prijslijst.

 

Cursusdata 2020

Vanwege het huidige Coronavirus zijn wij genoodzaakt alle cursusdata tot en met juni 2020 te laten vervallen. Bent u geïnteresseerd in onze cursussen en wilt u zich inschrijven, dat kan. Geef uw voorkeur op vanaf september 2020. Dan hopen wij onze cursussen weer te mogen verzorgen. Onze excuses voor het ongemak. Wij hopen u in het najaar weer in alle gezondheid bij onze cursussen te mogen verwelkomen.

1e helft data en regio*
maart
april
mei
juni
Opfriscursus
-
14 april 
regio Steenwijk 
22 april
regio Almere
14 mei 
regio Eindhoven
11 juni
regio NH/Almere
18 juni
regio Rotterdam
2e helft data en regio*
september
oktober
november
december
Opfriscursus
24 september
regio Heerlen
27 oktober
n.o.t.k.
-
1 december
regio Almere
 

*In het bovenstaande overzicht staan de nu ingeplande cursusdata. Indien nodig plannen wij extra data in of worden extra locaties toegevoegd. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met reisafstanden.