Spelen
Sporten
Bewegen
Contact

Deze cursus behandelt de laatste ontwikkelingen rondom de veiligheid van speelvoorzieningen.

Opfriscursus 

Deze cursus is bedoeld voor de professional, die zijn bestaande kennis betreffende de veiligheid van speelvoorzieningen wil opfrissen. In 2020 zullen de volgende onderwerpen aanbod komen:

  • Nieuwe norm draaitoestellen (nen-en 1176-5:2019)
  • Nieuwe norm skatetoestellen (nen-en 14974:2019)
  • Nieuwe norm luchtkussens (nen-en 14960:2019)
  • Wijzigingen nen-en 1177
  • Actualiteiten (PAK’s, PFAS, Omgevingswet, Samenspeelakkoord)


Daarnaast is er tijdens deze cursusdag ruimte voor de cursisten om hun eigen onderwerpen (uit de praktijk) in te brengen met betrekking tot onderhoud en inspectie van speeltoestellen.

Praktische informatie

Tijdens deze één dag durende cursus legt cursusleider zijn theorie graag uit in de praktijk. De cursus vindt daarom deels plaats bij ons in de cursusruimte (Almere) en deels in het veld. Indien wenselijk verzorgen wij onze cursussen ook graag op locaties van cursisten, om de reistijden te beperken, houden we rekening met deelnemers uit dezelfde regio.


Onderaan deze pagina kunt u zich aanmelden. Klik hier voor de prijslijst.

 

Cursusdata 2020

Wij willen onze cursussen graag weer voor u verzorgen met in achtneming van de maatregelen van het RIVM. Nieuwe data zullen in de komende weken beschikbaar worden gesteld. Houdt onze mailingen goed in de gaten. Wilt u liever een cursus in het najaar volgen? Dat kan. Onze data voor het najaar zijn bekend en zullen nog worden aangevuld met extra data.

1e helft data en regio*
april
mei
juni
juli
Opfriscursus
-
-
-
 
-  
2e helft data en regio*
september
oktober
november
december
Opfriscursus
1 september
locatie Almere
6 oktober 
Regio Heerlen
23 oktober
locatie Heerhugowaard
27 oktober
regio Rotterdam
5 november
n.o.t.k.
1 december
regio Almere
 

*In het bovenstaande overzicht staan de nu ingeplande cursusdata. Indien nodig plannen wij extra data in of worden extra locaties toegevoegd. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met reisafstanden.