Spelen
Sporten
Bewegen
Contact

Ravotten in het groen is steeds populairder. In een halve dag leert u alles over de mogelijkheden en de toegevoegde waarde van natuurlijk spelen, met extra aandacht voor de veiligheid en goed beheer.

Natuurlijk Spelen

 
 

Ravotten in het groen is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Graag delen we onze kennis met betrekking tot natuurlijk spelen in een dagdeel durende cursus (4 uur). Verschillende aspecten komen aan bod, zoals de waarde van ravotten en het goed inrichten van groene speelplekken. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de veiligheidseisen die gelden op het gebied van natuurlijk spelen.

Tijdens de cursus wordt de mogelijkheid geboden om concrete voorbeelden en vragen uit de praktijk voor te leggen en dit met de cursusleider en andere cursisten te bespreken.

Praktische informatie

De cursusleider legt zijn theorie graag uit in de praktijk. De cursus vindt daarom deels plaats bij ons in de cursusruimte (Almere) en indien gewenst ook deels in het veld. Het is mogelijk om een cursussen te organiseren op een locatie van cursisten.

Onderaan deze pagina kunt u zich aanmelden. Klik hier voor de prijslijst

Cursusdata 2019

1e helft: data en regio *
januari
februari
maart
april
Natuurlijk spelen
-
-
-
16 april
regio n.t.b

 

2e helft: data en regio*
juni
juli
augustus
september
Natuurlijk spelen
18 juni
regio n.t.b
-
-
26 september
regio n.t.b


* In het bovenstaande overzicht staan de nu ingeplande cursusdata. Deze lijst zal continu worden aangevuld.