Spelen
Sporten
Bewegen
Contact

Door een combinatie van theorie en praktijk leert u binnen een dag de basis van wet- en regelgeving omtrent spelen. Als resultaat kunt u onveilige situaties signaleren en visuele inspecties uitvoeren.

Inspecteur Spelen Basis

 
 

De cursus Inspecteur Spelen Basis is voor diegene die te maken hebben met het beheer en onderhoud van speelvoorzieningen, schoolpleinen, speeltuinen of buurtspeelplekken, maar geen operationele inspecties van toestellen hoeven uit te voeren.

Gedurende één dag krijgt u een introductie in de wereld van de wet- en regelgeving rondom spelen. Dit zal in de ochtend vooral theoretisch zijn op de cursuslocatie. De ‘inspecteur basis’ leert onveilige situaties te signaleren die ontstaan door bijvoorbeeld vandalisme, weerinvloeden en onderhoudsachterstanden. Om dit te bereiken, wordt een deel van de theorie uitgelegd en toegepast in het veld. De cursus legt de basis voor het doen van eenvoudige visuele inspecties en het kunnen uitvoeren van kleine reparaties.

Praktische informatie

Na het volgen van de cursus, kan men deelnemen aan het examen SVS Inspecteur Spelen Basis bij Stichting Veilig Spelen. Hiervoor kan de cursist zichzelf inschrijven via SVS. Van ons krijgt u in ieder geval een bewijs van deelname.

Onderaan deze pagina kunt u zich aanmelden. Klik hier voor de prijslijst.

Data 2020

Wij willen onze cursussen graag weer voor u verzorgen met in achtneming van de maatregelen van het RIVM. Nieuwe data zullen in de komende weken beschikbaar worden gesteld. Houdt onze mailingen goed in de gaten. Wilt u liever een cursus in het najaar volgen? Dat kan. Onze data voor het najaar zijn bekend en zullen nog worden aangevuld met extra data.

1e helft: data en regio *
januari -
februari -
maart -
mei -
Inspecteur Spelen Basis
 
 
2e helft data en regio*
september 
oktober 
november
december
Inspecteur Spelen Basis
 
3 november
locatie Almere 
-
 

*In het bovenstaande overzicht staan de nu ingeplande cursusdata. Indien nodig plannen wij extra data in of worden extra locaties toegevoegd. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met reisafstanden.

 Indien gewenst kunnen onze cursussen ook  op uw bedrijfslocatie (incompany) gegeven worden.