Spelen
Sporten
Bewegen
Contact

Vanwege het huidige Coronavirus zijn wij genoodzaakt alle cursusdata tot en met juni 2020 te laten vervallen. Bent u geïnteresseerd in onze cursussen en wilt u zich inschrijven, dat kan. Geef uw voorkeur op vanaf september 2020. Dan hopen wij onze cursussen weer te mogen verzorgen. Onze excuses voor het ongemak.

Inspecteur spelen 1 en 2 ster

Deze cursus is bedoeld voor (toekomstige) professionals die met veiligheid van speelruimte te maken hebben. Beheerders en inspecteurs voeren dagelijks controles en veiligheidsinspecties (zowel operationele als jaarlijkse) van speelvoorzieningen uit. Een uitgebreide kennis van de wetgeving en veiligheidsregels ten aanzien van speel- en sportvoorzieningen is een vereiste. Tijdens deze vijfdaagse cursus wordt ingegaan op speelgedrag, natuurlijk spelen, risicomanagement en de wet- en regelgeving volgens het WAS en de relevante normen NEN-EN 1176, 1177 en 14974.

Het theoretisch deel van de cursus vindt plaats in de cursusruimte. De cursusleider onderbouwt de theorie graag met ervaringen uit de praktijk, vandaar dat alle middagen in het veld plaatsvinden. Indien wenselijk/mogelijk verzorgen wij onze cursusdagen graag op locaties van cursisten en om reistijden te beperken, houden we rekening met deelnemers uit dezelfde regio.

Praktische informatie

Na het volgen van de vijfdaagse cursus is het mogelijk dat we u helpen bij het voorbereiden van het examen. Klik hier voor meer informatie. De cursus duurt 5 dagen (niet aaneengesloten maar verdeeld over circa 4 weken) 

Onderaan deze pagina kunt u zich aanmelden. Klik hier voor de prijslijst.

Impressie van de cursus

Cursusdata 2020

Vanwege het huidige Coronavirus zijn wij genoodzaakt alle cursusdata tot en met juni 2020 te laten vervallen. Bent u geïnteresseerd in onze cursussen en wilt u zich inschrijven, dat kan. Geef uw voorkeur op vanaf september 2020. Dan hopen wij onze cursussen weer te mogen verzorgen. Onze excuses voor het ongemak. Wij hopen u in het najaar weer in alle gezondheid bij onze cursussen te mogen verwelkomen.

1e helft data en regio
januari
maart
april
juni
Inspecteur Spelen
1 en 2 ster
16 januari,
regio Purmerend/Almere
3 maart
regio ZH / Rotterdam e.o
21 april
regio Assen
4 juni
regio Almere
2e helft data en regio*
september
oktober
november
december
Inspecteur Spelen
1 en 2 ster
8 september
regio Rotterdam
8 oktober
regio Venlo
24 november
-
 


Wij verzorgen onze cursussen graag op locaties van cursisten, hierbij houden we rekening met deelnemers uit dezelfde regio's. Zo worden reistijden beperkt. De uiteindelijke keuze voor een regio en locatie is afhankelijk van het aantal inschrijvingen.Indien gewenst kunnen onze cursussen ook  op uw bedrijfslocatie (incompany) gegeven worden.

*In het bovenstaande overzicht staan de nu ingeplande cursusdata. Indien nodig plannen wij extra data in of worden extra locaties toegevoegd. 

Voor de cursus Inspecteur Spelen 1 of 2 ster betreffen de genoemde data de 1ste cursusdagen, overige cursusdagen worden in overleg ingepland. Deze 5 dagen zijn niet aaneengesloten, maar worden verspreid over circa 4 weken.