Spelen
Sporten
Bewegen
Contact

In één dag passeren de belangrijkste onderwerpen uit het SVS examen de revue. De manier van examineren wordt toegelicht en u maakt (en bespreekt) een proefexamen.

Examenvoorbereiding Inspecteur Spelen 1 en 2 ster

 
 

Na het afronden van de vijfdaagse cursus kan men deelnemen aan het examen SVS Inspecteur Spelen 1 of 2 ster bij Stichting Veilig Spelen. Als deelnemer bent u zelf verantwoordelijk voor het inschrijven via Stichting Veilig Spelen.

Om de kans op slagen te vergroten, helpen wij u graag door middel van onze examenvoorbereidingsdag. Tijdens deze dag wordt de wijze van examineren toegelicht en worden de belangrijkste onderwerpen uit de stof nogmaals behandeld.

Uiteraard is er volop ruimte voor vragen van deelnemers. Een gedeelte van de dag bestaat uit het maken van een proefexamen, waarna de antwoorden met de groep worden besproken.

Praktische informatie

Onderaan deze pagina kunt u zich aanmelden. Klik hier voor de prijslijst.

Kijk in het onderstaand schema wanneer de voorbereidingsdag bij u in de regio is.

Cursusdata 2020

Wij willen onze cursussen graag weer voor u verzorgen met in achtneming van de maatregelen van het RIVM. Nieuwe data zullen in de komende weken beschikbaar worden gesteld. Houdt onze mailingen goed in de gaten. Wilt u liever een cursus in het najaar volgen? Dat kan. Onze data voor het najaar zijn bekend en zullen nog worden aangevuld met extra data.

1e helft data en regio
maart -
april -
juni -
juli -
Examenvoorbereidingsdag
 
-
 
-
2e helft data en regio
september
oktober
november
december
Examenvoorbereidingsdag
-
29 oktober
-
 
15 december
 


**In het bovenstaande overzicht staan de nu ingeplande cursusdata. Indien nodig plannen wij extra data in of worden extra locaties toegevoegd. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met reisafstanden.
** Aan de data van het svs examen kunnen geen rechten worden ontleend en wijzigingen zijn onder voorbehoud.