Specials Onderwijs Speeltuinen Recreatie Overheid

Speelplan; altijd in beweging!

Speelplan is een onafhankelijk ontwerp-, inspectie- en adviesbureau voor speelruimte. Onze belangrijkste doelstelling is om een veilige, uitdagende en toegankelijke speelruimte te realiseren en de kwaliteit van deze speelruimte te waarborgen. Dit doen wij o.a. voor gemeentes, speeltuinverenigingen, scholen, kinderdagverblijven en recreatiebedrijven.

Speelplan biedt diverse diensten aan om deze doelstelling te realiseren. Zo geven wij ADVIES op het gebied van beleid en beheer van (openbare) speelruimte en kunnen wij het ONTWERP vanaf de inspraak tot en met de begeleiding van het realisatieproces voor u uit handen nemen. Om te zorgen dat de speelruimte veilig is én blijft voeren wij VEILIGHEIDSINSPECTIES, HIC-metingen en risicoanalyses uit. Dit doen wij eventueel met behulp van ons beheersysteem ABS (van zusterbedrijf Data Control TT) . Tevens kunnen wij ook ondersteuning bieden bij een keuringstraject. Om onze kennis te delen geven wij voor alle facetten binnen het spelen diverse CURSUSSEN.

Samen met u blijven wij de komende jaren het recht van spelen sterker maken.

30-09-2022

Speelplan nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van spelen en bewegen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

08-07-2022

Buitenspelen 2.0

Buitenspelen kan toch ook zonder telefoon. Absoluut, maar wij vinden het ook belangrijk om met de jeugd mee te gaan. Een digitale boost aan buitenspelen kan daarbij helpen, blijkt ook uit onderzoek dat wij uitvoeren onder kinderen.

01-07-2022

Interactieve Kennisdag

Komt u ook naar onze interactieve kennisdag op 20 september?

Bekijk alle nieuwsberichten