. . . Het plan voor beter spelen Contact
036 523 61 27

Inspecteur Spelen 1 of 2 ster

Deze cursus gaat uitvoerig in op wet- en regelgeving volgens het WAS en relevante normen (NEN-EN 1176, 1177 en 14974), maar ook op risicomanagement en natuurlijk spelen.

Voor het downloaden van onze prijslijst en het aanmeldformulier, scroll naar beneden naar het einde van deze pagina.

LET OP! 

In verband met de naderende komst van de aangepaste normdelen later dit jaar wordt elke deelnemer die dit jaar de vijfdaagse veiligheidscursus volgt een zogenaamde terugkomdag aangeboden tegen een gereduceerd tarief van 100 euro. Op deze dag worden de belangrijkste en relevante wijzigingen besproken en ontvangt u een nieuwe, bijgewerkte inspectiewaaier. Zo bent u verzekerd van de laatste kennis!

De cursusleider van Speelplan legt zijn theorie graag uit in de praktijk. De cursus vindt daarom deels plaats in het veld.

Na afronding van deze cursus kan men deelnemen aan het examen SVS Inspecteur Spelen 1 of 2 ster. Om goed voorbereid te zijn op het examen kan na het volgen van deze cursus worden deelgenomen aan de aanvullende examenvoorbereidingsdag.

De cursist dient zich wel apart aan te melden voor het examen via de website van de SVS (Stichting Veilig Spelen).

Cursusduur: 5 dagen 

Impressie van de cursus

 

Cursusdata augustus t/m december 2017

In het onderstaande overzicht staan de nu ingeplande data. Deze lijst zal continu worden aangevuld.

Cursus Data en Regio *
 SeptOkt Nov Dec 
Inspecteur Spelen 1 of 2 ster  geen startdag in september 10 okt, Regio NH/Flevoland, Startdag Almere 7 nov, locatie ntb 7 dec, locatie ntb

* Wij verzorgen onze cursussen graag op locaties van cursisten, hierbij houden we rekening met deelnemers uit dezelfde regio's. Zo worden reistijden beperkt. De uiteindelijke keuze voor een regio em locatie is afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Voor de cursus Inspecteur Spelen 1 of 2 ster betreffen de bovengenoemde data de 1ste cursusdagen, overige cursusdagen worden in overleg ingepland. Deze 5 dagen zijn niet aaneengesloten, maar worden verspreid over circa 4 weken.

Niets missen van Speelplan? Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Aanmelden